Центар за респираторне инфекције од јуче ради 24 сата, апотека “Јанковић” у Улици Коче Коларова ради у недељу ујутро за старије од 65 година

Завод за јавно здравље Зрењанин саопштио је да од јуче, 31. марта, Центар за респираторне инфекције Зрењанин ради 24 сата, сваког радног дана (понедељак-петак). Викендом неће радити. Центар се налази у просторијама амбуланте у насељу “Зелено поље” и прима само пацијенте са респираторним инфекцијама са територије града, који се претходно најављују телефоном Дому здравља. 
 
Апотека “Јанковић” саопштила је да ће апотека те установе у Улици Коче Коларова 58 - огранак 100 - радити недељом у периоду од 04-07 часова искључиво за пацијенте старије од 65 година и омогућити им доступност месечне терапије. 
 
У објекту апотеке биће спроведене све мере превенције везане за ширење коронавируса, у смислу дезинфекције простора, употребе заштитне опреме од стране запослених, прописног растојања између пацијената и остале мере.
 
Запосленима у апотеци ће бити издати Радни налози за кретање током полицијског часа ради доласка и одласка са радног места.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5577/Grb_Indeks_300.jpg