Плес предшколаца на Тргу слободе: “Здраво, свете, још увек сам дете!”

Зрењанин је први град у Србији који је 2016. године покренуо “Плес предшколаца”, по узору на традиционалну свечаност у којој учествују матуранти, и од тада га организује сваке године, у сарадњи са Предшколском установом и координаторком плеса Николетом Видаковић. Манифестација названа “Здраво, свете!” одржана је јуче на Тргу слободе по пети пут, уз учешће малишана предшколског узраста из свих зрењанинских вртића, а на самом почетку присутнима су се обратили, у име Града Зрењанина и Предшколске установе, помоћник градоначелника Душко Радишић и директор Владимир Петровић. 

Поздрављајући будуће ђаке прваке, помоћник градоначелника Душко Радишић поручио им је да је градски трг најлепши када су они на њему, и пожелео срећан полазак у школу.
- Честитам и вашим васпитачима који су вас, сигуран сам, добро припремили за школу, желим да вам у њој буде лепо, да у школама доживите најлепше тренутке у животу, заједно с вашим новим и старим другарима, а да се за време распуста што више играте, да све што је потребно научите у школи, а родитељима желим да што мање уче са својом децом - поручио је Радишић и додао да Град Зрењанин улаже средства у обнову школа и настоји да обезбеди што боље услове за боравак деце у њима.

Директор Предшколске установе Зрењанин Владимир Петровић поздравио је све малишане, њихове родитеље, баке и деке, колеге васпитаче и пожелео свима добродошлицу на “Плес предшколаца”.
- Уживаћемо сви заједно у дечјој игри, машти и креативности, а будућим првацима желим пуно успеха у школовању и убеђен сам да ћете сви једнога дана постати добри људи - поручио је Петровић.  


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5694/Ples_predskolaca2020_0.jpg