Саопштење Градске управе поводом одржане Јавне расправе о студији о процени утицаја на животну средину пројекта "Комплекс објеката производних погона за производњу пнеуматика са пратећом инфраструктуром"

Градска управа града Зрењанина организовала је данас јавну расправу о Студији процене утицаја фабрике гума на животну средину.
 
У складу са Уредбом и мерама за спречавање и сузбијање корона вирус коју је донела Влада Републике Србије, у затвореном простору у ком је предвиђено да се одржи ова расправа не може да буде више од 30 људи, Градска управа и њени запослени су предочили на самом улазу у зграду свим заинтересованим лицима да ће морати да улазе у групама и да ће расправа трајати довољно дуго како би сви могли да саслушају излагање и поставе питања.
 
Никакве опструкције од стране ГУ није било, само молба да се сви придржавају мера које нас обавезују, припадници службе обезбеђења Градске управе су у више наврата заинтересованим грађанима саопштили да ће сви добити прилику да уђу у салу, али да у сали не сме бити више од 30 људи.

Сви заинтересовани новинари и медијске куће су добили прилику да несметано извештавају са овог догађаја, и сви који су желели да учествују то су могли и да учине.

Градска управа ће такође свим грађанима и удружењима коју су писаним путем послали питања везана за ову Студију послати одговоре.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5753/large_Grb_Indeks_300.jpg