Обавештење - грађани заинтересовани за вакцинисање против вируса COVID-19 могу се информисати и путем кол-центра Градске управе

Градска управа града Зрењанина обавештава све суграђане заинтересоване за вакцинисање против вируса COVID-19 да се о томе могу информисати и путем кол-центра Градске управе. 
 
Наиме, од јуче грађани Србије, попуњавањем упитника на Порталу еУправа, могу исказати интересовање за вакцинисање против COVID-19. Попуњавањем упитника и слањем захтева не даје се сагласност за вакцинацију, већ искључиво исказује интересовање. Сагласност за вакцинацију је документ који се потписује код лекара и уколико се грађани одлуче да се вакцинишу, тај документ ће тамо потписати.
 
Како би омогућили свима који нису у могућности, или им је то компликовано, да на овакав начин искажу интересовање за вакцинисање, запослени у Градској управи ће, након телефонског позива, то учинити у њихово име. Претпоставка је да многи старији суграђани, који припадају ризичној категорији становништва, не користе интернет и не сналазе се у електронским пријавама или немају помоћ у томе, па је најједноставнија могућност да се јаве телефоном.
 
Бројеви кол-центра Градске управе су 066-866-0591 и 066-866-0600 и у функцији су радним данима од 07-15 часова. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5862/Grad_0.jpg