Програм “Новогодишње чаролије” на Тргу слободе, 31. децембра - Зрењанинци чекају Нову годину, од поднева до иза поноћи

У организацији Града Зрењанина, Туристичке организације града и Културног центра Зрењанина, на Тргу слободе у Зрењанину одржаће се традиционална манифестација “Новогодишња чаролија - Град отвореног срца”, пригодан програм поводом новогодишњих празника. 
 
Прослава почиње у петак, 31. децембра, тачно у подне, а наступају Градски дечији хор, хор вртића “Вила” и “Црвенкапа”, хорић “Сањалице”, Гимнастичко плесни клуб “Free Dance” и ЦЕКОМ - Центар за креативно одрастање младих, са представом “Да ли гусари добијају пакетиће?”.   
 
 
 
 
Сви малишани на тргу биће почашћени слаткишима које ће им поделити Деда Мраз!
 
На Тргу слободе свакодневно ће бити отворене и дрвене кућице с понудом производа домаће радиности, а пригодна новогодишња понуда, попут лангоша, чаја, куваног вина и топле чоколаде, наћи ће се и на дрвеним тезгама. За најмлађе, постављени су и возић и карусел, који такође раде сваког дана.  
 
Код јелки на тргу постављена је и клупа са кућицом и малим јелкама за фотографисање. 
 
У вечерњим сатима, тачније од 23 часа, почиње концерт домаће групе “ABBA real tribute band” који ће трајати до пола један, а тачно у поноћ све који се одлуче да Нову 2022. годину дочекају на отвореном очекује спектакуларан ватромет!
 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6342/novogodisnja_rasveta_2021DSC_0.jpg