Због радова на изградњи бензинске станице НИС “Зрењанин центар”, затворена једна трака на делу магистрале - опрез за све учеснике у саобраћају

Због радова на изградњи бензинске станице НИС “Зрењанин центар”, за саобраћај је затворена једна трака на делу Булевара Милутина Миланковића - магистрале, у смеру од старе специјалистичке поликлинике ка центру града, између аутобуског стајалишта и раскрснице код Карађорђевог трга. Осим за саобраћај моторних возила, затворени су и део тротоара и бициклистичка стаза, тако да се пешацима и бициклистима препоручује прелазак на супротну страну улице. То је регулисано и саобраћајном сигнализацијом.
 
 
 
Сви учесници у саобраћају позивају се на опрез, посебно из разлога што је и семафорска сигнализација на раскрсници магистрале и Улице др Емила Гаврила тренутно у режиму “трепћуће жуто”, због замене једног оштећеног уређаја. 
 
Саобраћајна трака затворена је због изградње прилазног пута бензинској станици, на коју ће се улазити са магистрале и то само из смера старе специјалистичке поликлинике. У току су и радови на објектима саме станице, на денивелисаном терену који је у међувремену приведен намени, изградњом потпорних зидова и насипањем. 
 
 
 
Извођач радова је конзорцијум “Бокирус Москва инжењеринг д.о.о. - Јединство а.д.” Београд, а рок за завршетак радова је крај децембра ове године, у складу са временским условима на градилишту.  

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6332/bezinska_pumpa_magistrala_0.jpg