Возни парк ЈКП “Чистоћа и зеленило” богатији за два нова наменска возила

Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Зрењанин, купило је два нова наменска возила, која ће олакшати рад екипа на терену у наредном периоду. По речима в.д. директора предузећа, Немање Милинковића, улагањем у обнову возног парка омогућава се квалитетније обављање делатности ЈКП “Чистоћа и зеленило”.
 
 
 
- Возни парк обновљен је куповином специјалног возила аутосмећара, запремине 7 кубних метара и специјалне аутоцистерне, запремине 5 кубних метара, која ће се користити за ручно и машинско прање улица и заливање садница у граду чији је број знатно увећан током прошле године и овог пролећа. Возила су набављена путем финансијског лизинга и укупна вредност набавке износи 20.239.306,93 динара без ПДВ-а. Оба су марке “Ивеко” и оно што је карактеристично, као погонско гориво користе метан - објашњава Милинковић. 
 
 
 
Осим набавке нових возила, у том јавно-комуналном предузећу актуелна је и пролећна акција одношења кабастог отпада, која је по први пут ове године реализована и у насељеним местима, а у току је, или је завршено, уређење неколико значајних јавних површина широм града - Трга др Зорана Ђинђића, пешачког платоа поред зграде “Леснине”, улаза у град из правца Београда. Нов садни материјал засађен је у Улици Југ Богдана, у парку у Арадцу, Улици војводе Бојовића, у МЗ “Доља - Црни шор”...
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6506/kamioni_cistoca_0.jpg