Санирана хаварија - Савезничка улица отворена за саобраћај, завршени и радови на деоници државног пута од улаза у зону “Југоисток” до кружног тока код “Линглонга”

Екипе ЈКП “Водовод и канализација” обавиле су радове на санацији хаварије на канализационој мрежи у Савезничкој улици и након финалних путарских радова, које су извели радници предузећа “Екоградња”, улица је данас отворена за саобраћај. Санација хаварије захтевала је обимнију интервенцију, а претходна оштећења на коловозу у дужем временском периоду ометала су редовно одвијање саобраћаја у улици која се налази у централној градској зони.
 
 
 
 
Завршени су и радови на деоници државног пута I-б реда између првог улаза у индустрисјку зону “Југоисток”, идући у правцу Београда, све до кружне раскрснице код комплекса  “Линглонга”. Ова траса, дужине око 1,5 километара, део је радова на рехабилитацији тог пута кроз град Зрењанин, од Житног трга до раскрснице с путем за Лукићево/Орловат, чији је инвеститор ЈП “Путеви Србије”. Осим потпуно нове асфалтне подлоге, дуж трасе су урађена и проширења у зонама раскрсница, посебно су ојачане банкине и повећана безбедност. 
 
 
 
 
Пуштањем у саобраћај ове деонице, поново је на државни пут Зрењанин -Београд омогућен излаз из Панчевачке улице и нема више потребе за проласком кроз индустријску зону “Југоисток”, као алтернативним транзитним правцем у периоду трајања радова.  

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6649/RADOVI_SAVEZNICKA_0.jpg