Почиње анкетирање корисника услуга ЈКП “Чистоћа и зеленило” и траје до 5. децембра - за бољу комуникацију између грађана и комуналног предузећа

Јавно комунално предузеће “Чистоћа и зеленило” Зрењанин обавештава суграђанке и суграђане да данас почиње са спровођењем анкете о услугама које пружа (управљање комуналним отпадом, депоновање комуналног отпада, одржавање јавно прометних и зелених површина, услуге Зоохигијенске службе и услуге из Погребне делатности ). На основу Закона о комуналним делатностима и одговарајућим одлукама Града Зрењанина, јавна комунална предузећа су у обавези да омогуће грађанима, корисницима њихових услуга, да се изјасне о квалитету пружања комуналних услуга. 
 
Како објашњавају у том предузећу, кроз ову анкету желе да чују мишљење грађана о квалитету услуга које пружају, уз намеру да унапреде комуникацију између грађана и комуналног предузећа. Анкета ће се спроводити у периоду од 4. новембра до 5. децембра 2022.године.
 
Позивају се грађани да попуне анкету електронским путем на званичном веб сајту предузећа, на линку https://www.jkpciz.co.rs/index.php/kontakt/anketa (приступом на сајт у делу “контакти”, те подменију “анкета”) и Фејсбук страници.
 
Додатне информације у вези са испитивањем задовољства корисника комуналних услуга могу се добити путем бесплатне инфо линије 0800/000-023 и контакт телефона 023/523-640, 023/315-0959 и 023/315-0960 или е-мail адресе: prmanager@jkpciz.co.rs
 
ЈКП “Чистоћа и зеленило” унапред се захваљује свим житељима Зрењанина и насељених места на учешћу у овом испитивању.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6789/Cistoca_i_zelenilo_logo_0.jpg