У току су радови у ОШ “Жарко Зрењанин”: спортска сала добија савремену подлогу,  вредност инвестиције десет милиона динара 

Обнавља се још један значајан спортски објекат у Зрењанину - у току су радови на комплетној реконструкцији пода и постављању нове подлоге у спортској сали Основнe школe “Жарко Зрењанин”, у вредности инвестиције од 10 милиона динара. 
 
Средства за ову намену одобрио је Покрајински секретаријат за спорт и омладину, на основу Јавног конкурса за финансирање посебних програма - пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, реализованог током априла/маја ове године. 
 
 
 
 
У богатој спортској породици града Зрењанина и међу објектима намењеним бављењу спортом и физичком културом, сала ОШ “Жарко Зрењанин” заузима важно место, јер је то једина школска сала са димензијама рукометног терена и самим тим, тренажна база Рукометног клуба “Пролетер”. Такође, школа је друга по величини на територији града и са око 800 ученика има значајан спортски потенцијал, а пуно деце заинтересовано је управо да тренира баш рукомет. Овом инвестицијом стварају се услови за квалитетнији спортски рад, али, пре свега, за боље и сигурније свакодневно одвијање наставе физичког вспитања. 
 
Извођач радова на реконструкцији пода спортске сале је предузећe “Musculus” д.о.о. из Београда, специјализовано за опремање спортских објеката и постављање подова и паркета, у ком очекују да сви радови буду завршени у наредних двадесетак дана.
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6828/PARKET_SKOLA_ZARKO_ZRENJANIN_0.jpg