Објављен нови Јавни позив за остваривање права на поносну картицу “Цена минус за 3+”

Градоначелник Зрењанина Симо Салапура објавио је нови јавни позив за остваривање права на Поносну картицу “Цена минус за 3+“. Право на ову картицу имају породице и родитељи са троје и више деце, од којих је бар једно малолетно, са пребивалиштем на територији града Зрењанина.
 
Поносна картица им омогућава попусте и одређена права код правних и привредних субјеката са којима Покрет за децу “Три плус“ из Чачка, који реализује овај пројекат, има потписане споразуме о сарадњи. Више информација о томе може се добити на интернет страници Покрета “Три плус” https://triplus.org.rs
 
 
Пријаве ће трајати током целе године. Поменуто удружење је у обавези да картице достави Градској управи Зрењанина одмах након њихове израде. Додатне информације заинтересовани родитељи могу да добију у Одељењу за друштвене делатности, сваког радног дана од 8 до 14 часова. На располагању је и број телефона 023 315 00 51.
 
Градоначелник Салапура је у позиву позвао и све привредне и правне субјекте са територије града Зрењанина да се укључе у ову акцију. То могу да учине тако што ће потписати уговор са удружењем, те породицама са троје и више деце омогућити одређену врсту попуста на своју робу или услуге.
 
Јавни позив, уз документацију коју је неопходно приложити, објављен је на сајту Града Зрењанина, на делу странице “Конкурси и огласи”.  
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6864/Kartica_3_plus_0.jpg