Виктор Немеш вицешампион Европе, до злата недостајало 7 секунди - честитка градоначелника на још једном рвачком одличју наших репрезентативаца

Виктор Немеш, репрезентативац Србије у рвању, члан зрењанинског "Пролетера" освојио је вечерас сребрну медаљу на Европском шампионату у Загребу, након несрећног пораза у финалу од Малкаша Амојана из Јерменије, резултатом 6:4.
 
Немеш је у финалној борби у категорији до 77 килограма грчко-римским стилом био у вођству током целог меча, а резултат је седам секунди пре краја друге рунде гласио 4:1. Јермен је тада изненадним захватом преокренуо резултат и Виктору није преостало ништа него да му честита да победи. 
 
 
Европско сребро још један је успех наших рвача, на чему је честитку упутио и градоначелник Зрењанина Симо Салапура.
"Честитам нашем Виктору на сребрној медаљи и одличној борби, видели смо сви колико је мало недостајало до злата. Честитке упућујем и стручном штабу и тренеру Војиславу Трајковићу. Настављен је успешан низ освајања медаља за рваче на највећим такмичењима и сигуран сам да ће их бити и убудуће. Драго нам је што је и ово сребро "исковано" у Зрењанину, поносимо се и Виктором и свим нашим репрезентативцима", поручио је градоначелник Салапура. 
 
Фотографија: Рвачки савез Србије

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6983/Viktor_Nemes_Zagreb_0.jpg