Манифестација “Дани породице” одржава се у суботу у Перлезу - обезбеђен бесплатан аутобуски превоз из Зрењанина, Ечке и Стајићева

На “Породичном корзоу” поред Бегеја у Перлезу, у суботу, 9. септембра, у 17 часова, биће свечано отворена манифестација “Дани породице”. Ово је треће издање те манифестације, која се организује с циљем промовисања лепоте породице и породичног живота и вредности, а први пут је организована 2021. године.
          
Под покровитељством Министарства за бригу о породици и демографију и Града Зрењанина, одржаће се дводневни културно-забавни програм, дечји програми, концерти, а осим простора на шеталишту поред Бегеја, један сегмент манифестације дешава се у недавно отвореној Културној станици Баштинар млин, у центру Перлеза.  
 
Организатори су обезбедили бесплатан аутобуски превоз из Зрењанина за све који желе да присуствују отварању манифестације. Полазак је из тржног центра БИГ, у суботу, 9. септембра, у 15.30 часова. Аутобус се потом зауставља на свим стајалиштима дуж магистралног пута кроз град у Зрењанину, као и у Ечки и Стајићеву. Повратак аутобуса из Перлеза је у 19.30 часова.  

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7154/dani-porodice-perlez_0.jpg