Рукометашице Србије у Зрењанину дочекују Бугарску, у првом мечу квалификација за Европско првенство - утакмица се игра у среду, од 18 часова 

Женска рукометна репрезентација Србије биће у Зрењанину домаћин екипи Бугарске, у квалификационој утакмици за учешће на Европском првенству 2024. године, које ће се одржати у Аустрији, Мађарској и Швајцарској. У питању је први меч новог циклуса квалификација, који ће бити одигран у “Кристалној дворани” у среду, 11. октобра, с почетком у 18 часова. 
 
Град Зрењанин, настављајући добру сарадњу с Рукометним савезом Србије, још једном је истакао кандидатуру за домаћина неке од квалификационих утакмица наше репрезентације и управо у нашем граду најбоље српске рукометашице започињу поход ка Европском шампионату наредне године. 
 
 
У оквиру боравка у Зрењанину, већ по традицији, представници Рукометног савеза Србије и неке од наших играчица посетиће и једну основну школу на територији града, с циљем популаризације рукометног спорта, а овога пута биће то ОШ "Серво Михаљ". Стога организатори упућују позив и школама, њиховим ученицима, да дођу у “Кристалну дворану”, навијају за репрезентацију Србије и помогну нашим играчицама да стигну до прве победе у квалификацијама. 
 
Улазнице за утакмицу Србија - Бугарска коштају симболичних 100,00 динара, могу се купити на билетарници “Кристалне дворане” на дан меча, а сав приход биће усмерен у акцију “Спортом за боље сутра”, коју већ четири године реализује Црвени крст Зрењанин, у партнерству са Спортским савезом града Зрењанина, Центром за социјални рад града Зрењанина, Савезом за школски спорт града Зрењанина и Јавном установом „Спортски објекти“, а уз велику подршку Града Зрењанина. Средства акције се усмеравају на побољшање услова за живот, образовање и бављење спортом деце и омладине у стању социјалне потребе и подршку волонтерском сервису Црвеног крста Зрењанин.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7203/Sajt_SRB_BUG_0.jpg