Од 20. новембра почиње јесења акција изношења кабастог отпада у сеоским месним заједницама - биће спроведена у свих 22 насељена места

ЈКП „Чистоћа и зеленило“ Зрењанин, организовала је јесењу акцију изношења кабастог отпада из градских месних заједница, која је трајала од 16. октобра до 16. новембра.

Будући да за тим постоји и потреба мештана насељених места, “Чистоћа и зеленило” спровешће и јесењу акцију изношења кабастог отпада у сеоским месним заједницама, у оквиру које ће бити обухваћено свих 22 насељена места.
Акција ће трајати од 20. новембра до 15. децембра.

 


Фото: ЈКП "Чистоћа и зеленило" Зрењанин 

 

Како су из „Чистоће и зеленила“ навели, акција ће бити спровођена тако што ће у свакој месној заједници бити лоцирана три до четири контејнера запремине 5 м3, по један дан. који ће бити пражњен више пута у току дана.
Контејнери ће искључиво бити постављени испред просторија месних заједница.

Прва на реду за изношење кабастог отпада је месна заједница Орловат и контејнери ће бити постављени у понедељак 20.новембра, 21. новембра на реду месна заједница Томашевац, а затим, 22. новембра контејнери ће бити постављени у месној заједници Ботош,  а након тога и у осталим месним заједницама.

Kако је најављено, јавност ће благовремено бити обавештавана о распореду изношења кабастог отпада, а све информације грађани могу добити путем телефона 023/315-0959 и 023/315-0960, радним данима у периоду од 7-15 часова.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7270/jkp_cistoca_00.jpg