Завршен 11. Зимски турнир у малом фудбалу, најуспешнија екипа СМС Транспорт, финални дан пред испуњеном “Кристалном двораном”

Финалним утакмицама у свим категоријама, уз доделу награда и специјалне госте, синоћ је завршен традиционални, 11. Зимски турнир у малом фудбалу. Публика је испунила “Кристалну дворану”, a уз четири финална меча, уживала је у борбама за треће место и наступу већ устаљених партнера турнира, специјалних јединица МУП Републике Србије - Жандармерије, који су извели показну вежбу и организовали ТТ збор у холу “Кристалне дворане”, ком је присуствовао и градоначелник Зрењанина Симо Салапура
 
 
 
 
Градоначелник Зрењанина представницима Жандармерије уручио је и пригодан дрес са симболима хуманитарне акције “Спортом за боље сутра”, с обзиром да је сав приход од симболичних цена улазница за финални дан усмерен у опремање основне школе у братској општини Штрпце, на територији Косова и Метохије. Службеници Жандармерије и синоћ су одушевили публику показном вежбом и приказом дела својих оперативних способности.
 
 
 
 
Овогодишњи победник у сениорској конкуренцији је екипа СМС Транспорт, која је убедљиво у финалу савладала екипу Ђука пласт резултатом 6:1. У борби за треће место Екометал комерц био је бољи од екипе Пчелице Јаша Томић и славио резултатом 6:2.
 
Екипи СМС Транспорт отишла су још два трофеја - за најбољег играча проглашен је Александар Петров и за најбољег голмана Марко Роксић. Најбољи стрелац 11. Зимског турнира је играч екипе Екометал комерц Александар Томин. Победничком тиму припала је новчана награда у износу од 300.000 динара, другопласираном 150.000 динара, а трећепласираном тиму 50.000 динара. 
 
 
 
 
Финалном мечу у сениорској конкуренцији претходиле су завршне утакмице пионира и јуниора. Међу пионирима славила је екипа Спорто, победом у финалу 2:0 против екипе Граднулице. Треће место припало је екипи Јахура ПВЦ, која је, након извођења пенала,  савладала екипу Јулци резултатом 5:4.
 
У конкуренцији старијих јуниора, рођених 2006/07 године, наслов првака припао је екипи Културни центар која је савладала екипу Ђука пласт резултатом 4:0. Треће место припало је екипи Мартинов која је била боља од екипе Технички преглед Златић резултатом 3:2.
 
 
 
 
Код млађих јуниора, рођених 2008/09. године, прво место освојила је екипа КТВ Зрењанин, која је била боља од екипе Ресторан Златни клас резултатом 1:0. Треће место припало је екипи Caffe Dios, која је била боља од екипе Мајка промет резултатом 2:0.
 
Специјални гост турнира био је Милован Ристић, тренутно национални фитнес инструктор за судије у Србији. Ристић је био члан нашег најуспешнијег судијског тима у историји, судио је Светско првенство у фудбалу 2014. и 2018. године, Европско првенство у фудбалу 2016. године, Финале Купа конфедерација 2017. године и учесник је многобројних дерби утакмица између Партизана и Црвене Звезде.
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7341/Zimski_2024_0.jpg