Протекле недеље путари радили у пет улица, почела још једна фаза реконструкције тротоара на Булевару Вељка Влаховића

Најављене активности и радови на рехабилитацији коловоза реализоване су протекле недеље према динамичком плану извођача, а настављена је и реконструкција тротоара на Булевару Вељка Влаховића. Путари су изводили радове у улицама др Лазе Костића, Ђорђа Стратимировића и Оповачкој у Зрењанину и Алексе Бојовића у Лазареву. 
 
 
 
 
Почели су радови на још једној фази реконструкције тротоара у главној саобраћајници на Багљашу - Булевару Вељка Влаховића, на непарној страни улице, деоници између улица Стражиловске и Здравка Челара. По истом принципу као и на до сада обновљеном тротоару, он ће бити проширен до садашње бициклистичке стазе, ограничен ивичњацима и поплочан  двобојним бехатоном. 
 
 
 
 
У Улици Алексе Бојовића у Лазареву радови су завршени и постављен је нов асфалт, док су на три градске улице радови у различитим фазама. У др Лазе Костића (МЗ “Доситеј Обрадовић”) и Ђорђа Стратимировића (МЗ “Мала Америка”) дотрајао асфалт биће у потпуности замењен новим, док Оповачка улица, на ободу насеља “Зелено поље”, први пут добија чврсту подлогу и у њој су радови, практично, кренули “од нуле” - од ископа земље. 
 
 
 
Тротоар на Багљашу обнавља се у оквиру редовног програма Града Зрењанина, док се сви радови на осталим улицама финансирају у оквиру трогодишњег Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина. 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7404/BAGLJAS_TROTOAR_POCETAK_RADOVA_2024_0.jpg