У току реализација значајне инвестиције - нов асфалт на више од 500 метара Улице др Лазе Костића, постављање почело данас

Рехабилитација Улице др Лазе Костића настављена је данас постављањем новог асфалтног слоја, а радови на потезу те улице од Доситеја Обрадовића до Пере Добриновића настављају се у понедељак. Асфалтирање једне од најпрометнијих улица у насељу "4. јул" изводи се у дужини од преко 500 метара, у пуној ширини, и то је једна од најзначајнијих инвестиција овог пролећа у граду Зрењанину, у оквиру Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина. 
 
 
 
 
Асфалтирању ове улице претходила је рехабилитација две попречне улице - Деспота Стефана и 4. јула, чиме се изашло у сусрет становницима МЗ "Доситеј Обрадовић" и једног  од највећег градског насеља "4. јул", који су оправдано захтевали да управо ове три прометне улице добију нову асфалтну подлогу. У Улици др Лазе Костића изведени су и радови на раскрсници с улазом у паркинг насеља, где је било проблема након атмосферских падавина. 
 
Осим у Др Лазе Костића, путари су у граду тренутно ангажовани и у Оповачкој улици, насељу "Зелено поље", где су током земљаних радова решавани одређени проблеми с подземним инсталацијама, као и на Булевару Вељка Влаховића, где се ради нов тротоар. 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7415/ASFALTIRANJE_LAZE_KOSTICA_0.jpg