Одржано 55. окружно такмичење основаца "Шта знаш у саобраћају" - Учествовали најбоље пласирани основци који представљају Град Зрењанин, општине Сечањ и Нови Бечеј

У Основној школи "Др Александар Сабољев“ у Ечкој одржано је 55. Окружно такмичење основаца "Шта знаш о саобраћају", на коме су основци показали  вештине у практичном делу вожње бицикла на полигону, а у теоретском делу у полагању тестова из области безбедности саобраћаја.

 


 
Учествовали су најбоље пласирани основци који представљају Град Зрењанин и општине Сечањ и Нови Бечеј.  
Победници такмичења у групи Б су Хана Вијатов (Зрењанин), Анђела Анђић (Зрењанин), Данило Мирков (Нови Бечеј), а победници такмичења у групи Ц су Срђана Ановић (Зрењанин), Јонатан Закић (Нови Бечеј), Мила Бандуљ (Сечањ).

 


 
На републичком такмичењу у Београду, Средњобанатски округ представљаће у групи Б  Хана Вијатов и Данило Мирков, а у групи Ц Срђана Ановић и Јонатан Закић.  
Победници републичког такмичења представљаће Републику Србију на Европском такмичењу.
Да такмичење прође у најбољем реду несебично се потрудила наставница Драгана Шевић из Основне школе “Др Александар Сабовљев“  из Ечке заједно са директорицом Лавињиком Брендом.

 


 
Ово традиционално такмичење које организује АМСС и Друштво наставника техничког образовања Србије, подржао је као и увек Град Зрењанин – Савет за безбедност саобраћаја који је доделио свим учесницима светла за бицикле, Аутомото-технички центар доо, Аутошкола АБЦ, МУП Републике Србије и Месна заједница Ечка.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7468/OKRUZNO_TAKMICENJE_OSNOVACA_U_SAOBRACAJU_003_00.jpg