Svečano otvoren građevinski centar ''Domino'', posao za 15 radnika

Simboličnim presecanjem vrpce, danas su predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović i vlasnik kompanije “Jugodom” Božo Predojević otvorili građevinski centar “Domino” u Zrenjaninu. Osmi po redu takav centar koji je ova novosadska kompanija otvorila u Srbiji podignut je u Miletićevoj ulici, na oko dve hiljade kvadratnih metara površine, od kojih je na oko 750 kvadrata izložbeno-prodajni prostor. Svečanosti je prisustvovala i zamenica predsednika Skupštine grada Ljuba Travica, veći broj zvanica i građana iz tog dela Zrenjanina, a svojim nastupom svečanost je uveličala najmlađa grupa kulturno-umetničkog društva “Pionir”.  
 
 
Obraćajući se na svečanosti, predsednik zrenjaninske Skupštine grada napomenuo je da je dolazak još jedne domaće kompanije u naš grad novi dokaz da je Zrenjanin tokom poslednjih godina prepoznat kao sredina u koju vredi ulagati i podizati proizvodne ili trgovinske kapacitete.
- Lokalna samouprava čini značajne napore na privlačenju investicija i podjednako su nam važna ulaganja i domaćih i stranih kompanija. Drago nam je što je od danas među njima i “Jugodom” i što je zrenjaninski “Domino” centar stao u red onih koji su već podignuti u nekoliko velikih gradova u našoj zemlji - istakao je Oliver Mitrović i poželeo uspeh u radu i nastavak širenja kompanije.
 
 
On je podsetio prisutne da su na ovoj lokaciji donedavno stajale ruševine napuštenog industrijskog pogona. 
- Sada ovaj deo grada dobija izgled kojim se svi možemo ponositi. Verujem da će “Domino” centar uspešno poslovati u Zrenjaninu i da će naši sugrađani vrlo brzo otkriti zašto je ova kompanija visoko pozicionirana na tržištu građevinskog i sanitarnog materijala. 
  

Vlasnik i direktor kompanije “Jugodom” i centra “Domino” Božo Predojević kazao je da je objekat u Zrenjaninu izgrađen za samo osam meseci i zahvalio se svima koji su tome doprineli.
- Zapošljavaćemo ovde 15 radnika u početku i nadam se da će građani Zrenjanina imati dobru priliku da se uvere u kvalitet naših proizvoda - poručio je Predojević.  
 
 
Građevinski centar “Domino” još jedan je savremen objekat koji je, uz IDEA supermarket, u potpunosti promenio vizure ovog dela grada. Vrednost investicije u Zrenjaninu iznosila je oko milion evra, a u ponudi će biti preko 3000 artikala.