Turistički karavan ''Moja Srbija'' sutra u Zrenjaninu

Promotivni karavan ”Moja Srbija“, deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije namenjene domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, stiže sutra, 2. jula, u Zrenjanin. Naš grad jedan je od 14 u Srbiji u kom će biti predstavljene specifičnosti gradova i regiona i mogućnost odmora u Srbiji, uz prigodan kulturno-umetnički program.
 
 
Program počinje u 17 časova na Trgu slobode, kada je najavljeno svečano otvaranje, i trajaće sve do 22 časa. Predviđeni su nastupi hora “Supernova”, izvorne pevačke grupe “Seferini”, KUD “Đerđef”, KUD “Pionir”, Fitnes dens grupe “Plava zvezda”, kao i muzičkih bendova “Empathy soul project”, “No discipline band” i “MVP”.
 
Posetioce karavana očekuju štandovi brendirani logotipom “Moja Srbija” na kojima će moći da se informišu o mogućnostima za odmor u Srbiji, bogat zabavni program, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja “Koliko poznaješ Srbiju – 52 vikenda u Srbiji“, koji će najsrećnijim posetiocima obezbediti nezaboravan doživljaj leta 2016. u Srbiji.
 
Na štandovima lokalnih izlagača posetioci će moći i da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom “52 ukusa Srbije“.
 
 
Prva stanica karavana ,”Moja Srbija“ bilo je Užice, 3. juna, završna manifestacija je u Beogradu, 9. jula, a u međuvremenu domaćini karavana bili su ili će biti Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Sombor, Kruševac, Vranje, Valjevo, Novi Pazar, Zaječar, Požarevac i Zrenjanin.