Koncert Zrenjaninske filharmonije večeras u 21 čas na Trgu slobode

Zrenjaninska filharmonija i ove godine “otvara” velike koncerte na Trgu slobode, predviđene tokom manifestacije “Dani piva”, i predstaviće se svojim sugrađanima večeras, s početkom u 21 čas.
 
Prošlogodišnji nastup Filharmonije, pred više hiljada gledalaca, ocenjen je kao vrhunski muzički događaj, a za večerašnji nastup ovi vrsni muzičari pripremili su odabran repertoar popularne filmske muzike.
 
Pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića nastupiće 60 muzičara i solisti Ana Aleksić Šajrer - sopran, Višnja Radosav - mecosopran, Nenad Čiča - tenor, Erne Švan i Marin Bugar. Članovi Zrenjaninske filharmonije, čiji je rad obnovljen nakon šest decenija, angažovani su, između ostalog, i u Beogradskoj filharmoniji, Operi Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Vojvođanskom simfonijskom orkestru...
 
 
Večerašnji program Zrenjaninska filharmonija otvoriće popularnom temom Miće Markovića iz TV serije “Otpisani”, a potom će uslediti čitav niz prepoznatljivih tema sa velikog ekrana, iz filmova “Dobro jutro Vijetname”, “Njujork, Njujork”, “Kum”, “Visoke potpetice”, "Titanik" i mnogih drugih. U prilogu donosimo kompletan repertoar večerašnjeg koncerta.
 
Pozivamo Zrenjanince i njihove goste da danas, od 21 čas, u što većem broju dođu na Trg slobode i budu deo prestižnog muzičkog događaja u našem gradu.