Olimpijski šampion Davor Štefanek sutra u Zrenjaninu

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek sutra će boraviti u Zrenjaninu, a naši sugrađani i svi ljubitelji sporta imaće priliku da ga pozdrave u 17 časova, na Trgu slobode. Osvajač zlatne medalje u Riju, jedini naš olimpijac koji se okitio šampionskom titulom u nekom pojedinačnom sportu, vraća se s olimpijskim zlatom u grad iz kog je, nakon priprema rvačke reprezentacije, i otputovao za Brazil. 
 
 
Štefanek je šest godina rvao za zrenjaninski „Proleter“ i doprineo najvećim uspesima tog kluba, a sam kaže da, iako sada živi u Subotici, u Zrenjanin uvek rado dolazi  i u njemu se oseća kao kod kuće. Sve to razlozi su više zbog kojih pozivamo Zrenjanince da se u što većem broju okupe sutra na Trgu slobode i odaju priznanje Štefaneku za reprezentovanje našeg sporta i Republike Srbije na najbolji mogući način i osvajanje prve olimpijske medalje u rvačkom sportu za našu zemlju nakon 32 godine. 
 
Naš rvački as biće sutra u Zrenjaninu poseban gost na manifestaciji „Zlatni kotlić“ – Memorijal „Đula Farkaš“ koja se tradicionalno održava kao deo „Dana piva“. Nakon boravka u našem gradu, Štefanek će, zajedno s ostalim našim olimpijcima, osvajačima medalja u Riju, prisustvovati dočeku na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, od 20 časova.