Pretposlednji dan ''Dana piva'' u znaku Saše Kovačevića, Balkanike i finala u brzom ispijanju piva

Pretposlednje veče 31."Dana piva" u Zrenjaninu proteklo je u znaku mladog pop pevača, finala u takmičenju u brzom ispijanju piva i koncerata Sanje Ilića & Balkanike i Salsa Y Punta.
 
Najnezahvalniju ulogu na ovogodišnjim "Danima piva" imao je harizmatični beogradski pevač – da nastupi na velikoj bini Trga slobode nakon legendarnog Čole. 
 
 
 
Miljenik devojčica i tinejdžerki uspeo je da opravda poverenje i odličnim dvosatnim koncertom razoruža i najveće skeptike – preko 40.000 ljudi uglas je pevalo sve njegove hitove, od ’’Jedina si vredela’’ do ’’Temperature’’ i ’’Mogli smo sve’’.
 
Svaka njegova interpretacija propraćena je ovacijama, dok su mu obožavateljke bacale plišane igračke na binu i skandirale ’’Saša mi te volimo’’.
 
 
Na Žitnom trgu je bilo najveselije – program je krenuo finalom takmičenja u brzom ispijanju piva. U kategoriji žena (ispijale 0,5l piva) pobedila je Martina Trajković sa 3,47 sekundi, dok je čast muškaraca (ispijali 1l piva) odbranio Martin Kajtazi sa 4,94 sekundi.
 
 
Binom su zatim zavladali Sanja Ilić & Balkanika, koji su u rekordnom roku doveli publiku do usijanja – nižući numere ’’Ceeepaj’’, ’’Đipaj’’, ’’Jovano Jovanke’’ i mnoge druge. Fanovi nisu ni predahnuli od dva bisa, a Raul i Salsa Y Punto su ih već zarazili salsom i vrelim brazilskim ritmom.
 
 
Večeras će čast da zatvore 31."Dane piva" imati Crvena jabuka, Električni orgazam, Klin i Billy Idol Tribute Band.