''Vobi haus'' od sutra u Zrenjaninu - od zapuštene zgrade do savremenog trgovinskog objekta

 Kompanija “Vobi Haus” sa sedištem u Novom Sadu, otvara sutra savremeni maloprodajni objekat u Zrenjaninu, na Obali Sonje Marinković. Zrenjaninci koji retko prolaze ovim delom grada, neće prepoznati do nedavno zapušten i oronuo objekat, neposredno uz zgradu “Kapetanije”.
 
 
On je u potpunosti rekonstruisan, sa savremenom fasadom, novim parking prostorom, pristupnim putevima i parternim zelenilom, tako da je i okolina objekta poprimila sasvim novi izgled. Možemo slobodno reći da je ovo pravi primer umešnosti i poslovnosti investitora da zakupljeni objekat preuredi na način koji svima donosi korist - i investitoru i budućim potrošačima i gradu Zrenjaninu.
 
 
 
Izgled objekta pre rekonstrukcije / izvor: Gugl Strit vju / Google Street View
 
“Vobi Haus” osnovan je 1994. godine, i osim direkcije, prodajnog objekta i magacinskog prostora u Novom Sadu, poseduje maloprodajne objekte u još desetak gradova Srbije. Specijalizovan je za izvoz, uvoz, maloprodaju i veleprodaju električnog, ručnog, baštenskog i pneumatskog alata, stacionarnih mašina, garažno-servisne opreme, HTZ opreme, vijčane robe, pribora za domaćinstvo, opreme za prodavnice i radionice, opreme za građevinarstvo i još mnogo toga.
 
 
 
Potrošači će od sutra moći da se upoznaju s asortimanom “Vobi Hausa” na 500 kvadratnih metara prodajnog prostora, a već na samom otvaranju kupce će dočekati određeni popusti i pogodnosti koje treba iskoristiti.