Počinje gradnja stambenog kompleksa ''36'' u Ulici dr Tihomira Ostojića

Novosadsko preduzeće “Home Interpoint” doo počinje gradnju stambenog kompleksa “36” u Zrenjaninu, u Ulici dr Tihomira Ostojića, na lokaciji kod Železničkog parka, navodi se na sajtu tog investitora http://www.homeinterpoint.rs/. Sudeći po projektu koji se može sagledati na sajtu, Zrenjanin će dobiti objekat izuzetno atraktivnog izgleda, a naselje “Bagljaš”, nakon niza godina, novu stambenu zgradu kolektivnog stanovanja.
 
 
 
Stambeno-poslovni objekat P+4+Ps lociran je uz već postojeći stambeni kompleks, u neposrednoj blizini “AVIA” benzinske pumpe i Železničkog parka, a kako navodi investitor, “očekuje se da pozicioniranost ovog kompleksa u Ulici dr Tihomira Ostojića na broju 36 sa svojom faznom realizacijom, oplemeni sadašnje prostore u Zrenjaninu i da na tom potezu lokacija i kao samostalna celina, doprinese modernom razvoju kvaliteta života i poslovanja”.
 
 
Lokacija u Ulici dr Tihomira Ostojića 36 ("Gugl strit vju")
 
Postojeći teren za košarku i dečje igralište biće sačuvani, i po završetku gradnje novog objekta, nalaziće se između dve stambene zgrade.