Vaterpolisti Crvene zvezde pobedom počeli domaćinstvo u Zrenjaninu

Vaterpolisti beogradske Crvene zvezde, višestruki šampioni države i osvajači evropske Lige šampiona 2013. godine, zbog teške finansijske situacije u kojoj su se našli, doneli su odluku da utakmice ovogodišnje Regionalne vaterpolo A2 Triglav lige igraju na bazenu Sportskog centra “Jug” u Zrenjaninu. U tome su dobili podršku Grada Zrenjanina i sportskih struktura u njemu, koji su ocenili da nastup nekadašnjih evropskih šampiona može izuzetno doprineti popularizaciji tog najtrofejnijeg srpskog sporta u našem gradu.
 
 
Primetan porast interesovanja za vaterpolo u Zrenjaninu usledio je još nakon gostovanja reprezentacija Srbije i Australije, 31. marta ove godine, a nastavljen je nakon osvajanja olimpijskog zlata za našu reprezentaciju u Rio de Žaneiru i međunarodnog turnira odigranog na našem bazenu pre samo desetak dana. 
 
Već premijerni meč vaterpolista Crvene zvezde u Zrenjaninu ispunio je u utorak uveče tribine gradskog bazena, a “crveno-beli” su zabeležili pobedu protiv Mačve iz Šapca rezultatom 9:7. Ubuduće će sve utakmice Crvene zvezde biti igrane u terminima subotom od 20 časova, uz besplatan ulaz i po sledećem rasporedu:
 
29. oktobar: Crvena zvezda – Zadar
5. novembar: Crvena zvezda – Solaris (Šibenik)
26. novembar: Crvena zvezda – Medveščak (Zagreb)
28. januar: Crvena zvezda – POŠK (Split)
25. februar: Crvena zvezda – Primorac (Kotor)
11. mart: Crvena zvezda – Kataro (Kotor)