Саопштење - Градски већник у стабилном здравственом стању

Члан Градског већа града Зрењанина у ресору за месне заједнице и рурални развој, код кога је утврђено присуство коронавируса, налази се на лечењу у Новом Саду, стабилног је здравственог стања и добро се осећа. 

Одмах након што је потврђено да је овај градски већник заражен коронавирусом предузете су све прописане мере. Обављена је дезинфекција просторија у Градској кући у Зрењанину, а  поједини функционери који су били у контакту са чланом Градског већа су тестирани. 

Сви налази тестираних су негативни на присуство коронавируса. Такође, сви они се, без обзира на то, налазе у кућној изолацији, како је и предвиђено процедуром у оваквим случајевима. 

У кућној изолацији се налази и градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, и осећа се добро. Све активности у локалној самоуправи се обављају и одвијају по плану. 
- Искористио бих још једном прилику да позовем све грађане да слушају савете стручњака, придржавају се мера које је прописала држава и да остану код својих кућа. Само на тај начин можемо да добијемо ову битку са коронавирусом – поручио је градоначелник Јањић.            

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5574/large_Grb_Indeks_300.jpg