Поклон кинеских пријатеља из “Линглонг Тајра” - заштитне маске за Градску и Полицијску управу у Зрењанину

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и заменик Саша Сантовац примили су данас делегацију кинеске компаније “Линглонг Тајр”, која је Градској управи и Полицијској управи у Зрењанину поклонила два пакета заштитних маски. 

Представници “Линглонга” нагласили су да се ради о помоћи, с обзиром да су пакете издвојили из сопственог контигента који им је додељен, и да осећају потребу да помогну граду чијим се делом осећају, дакле као Зрењанинци. Изразили су захвалност градоначелнику и Граду Зрењанину што и у периоду ванредног стања омогућују реализацију инвестиције у нашем граду по утврђеној динамици и пружају сву неопходну логистику и помоћ. Навели су и да је један број радника из Зрењанина већ ангажован у компанији и да се припремају за обуку у Кини и Тајланду.

Градоначелник је још једном истакао значај ове инвестиције у Зрењанину, али и пријатељство кинеског и српског народа које долази до изражаја и потврђује се и у овим тешким тренуцима.  

Пријему је присуствовао и представник Полицијске управе Зрењанин који се представницима “Линглонга” такође захвалио на поклону. 


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5603/Linglong_poklon_maske_0.jpg