Видео колегијум са градоначелником и сарадницима - стална међусобна комуникација

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и његови сарадници, заменик Саша Сантовац и помоћници Душко Радишић, Симо Салапура и Драган Ћапин, који се налазе у кућној изолацији, одржали су видео колегијум са сарадницима у Градској управи и кабинету градоначелника, који су на својим радним местима и редовним задацима. Градоначелник је у сталној комуникацији са свим сарадницима и све активности које су започете на нивоу Градске управе током ванредног стања, реализују се и даље. Посебан акценат дат је на реализацији помоћи за најугроженије суграђане, пензионере с нижим примањима и социјално угрожене, на рад кол-центра у Градској управи, али и на наставак реализације највећих привредних инвестиција у Зрењанину. 
 
 
 
Градоначелник Јањић је у кућној изолацији након што је утврђено присуство коронавируса код члана Градског већа, чије је стање стабилно и у току је његов опоравак. Сви који су били у контакту са градским већником су тестирани на коронавирус и налази су негативни, али на основу одлука Кризног штаба Владе Републике Србије, морају 28 дана да проведу у кућној изолацији.  
 
Данас се очекују нове мере Владе Републике Србије у борби против коронавируса, и у складу с њима градоначелник је за сутра најавио и одржавање видео и телефонске седнице Градског штаба за ванредне ситуације.  
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5579/Online_kolegijum_0.jpg