Нови цветни аранжмани у центру града

Јавно комунално предузеће “Чистоћа и зеленило” припремило је и ове године неколико нових цветних аранжмана намењених јавним површинама у центру града и изазвало знатижељу наших суграђана и намерника. Поред цветних “лептира”, који су били постављени пред улазом у Градску кућу и три роде, које су трајно постављене у амбијенту Градске баште, на делу Трга слободе и Улице краља Петра Првог нашле су се декорације у облику шешира, бидермајера и великог цвета са пет листова. Такође, у алеји испред споменика Жарку Зрењанину, постављен је декоративни пањ са три саксије. Аранжмани су сачињени од цвећа различитих врста и боја.

У том комуналном предузећу истичу да су се потрудили да и ове сезоне оплемене центар града и осмисле и реализују нове аранжмане, с циљем да јавне градске површине изгледају  што лепше и уредније и да суграђанима и посетиоцима боравак на њима буде пријатнији.  

Радници ЈКП “Чистоћа и зеленило” ангажовани су протеклих дана и на уређивању свих кружних раскрсница у граду, а различите врсте украсног зеленила и цвећа сађене су на више локација које су у програму одржавања тог предузећа - на Тргу слободе, испред зграде некадашњег “Комитета”, испред Реформатске цркве, на Житном тргу код “Мале вароши”, на Багљашу, у Градској башти и испред Градске куће... 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5636/Cvece2020_0.jpg