Шири се и пословна зона “Исток” - “Џенерал Солушн” гради погоне уз “Новарес” и “ИСКО”

Град Зрењанин огласио је на Јавни увид урбанистичко-архитектонски пројекат за изградњу производних објеката у радној зони “Исток” у Зрењанину, за инвеститора “General Solutions SLN д.о.о.”, такође из нашег града. Јавни увид траје до петка, 6. новембра, а на основу приложене документације, инвеститор планира изградњу на парцели површине око 1.600 квадратних метара, непосредно уз погоне предузећа “Новарес” и “ИСКО”, на раскрсници магистралног пута Зрењанин - Вршац и локалног транзитног пута ка погонима “НИС-а” и тренинг-центру те компаније. 
 
 
 
Поред свих нових индустријских зона на ободима града, сада се шири и радна зона “Исток”, у којој већ сада послује неколико успешних привредних колектива, уз стоваришта и магацински простор. Француски “Новарес” послује и у режиму Слободне зоне, на површини од 2,4 хектара. Зона “Исток” налазиће се и у непосредној близини обилазнице око Зрењанина, чија последња деоница тангира зону, а на укрштању тог пута и правца Зрењанин-Лазарево-Сечањ-Вршац градиће се и кружна раскрсница. 
 
 
 
Инвеститор “General Solutions д.о.о.” у пројектованим производним објектима планира да производи металне делове, склопове и структуре и да пружа услуге паковања свих величина за производна постројења. Инвеститор припада групи водећих компанија у области производње метала и префабрикације челичних и варених компоненти за разне гране индустрије у региону и највећи део производње извози на тржиште Европске уније. Фирма је основана у Зрењанину 2012. године, послује у закупљеном простору некадашње фабрике тепиха “Пролетер” и запошљава 92 радника. 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5791/Plac_GS_0.jpg