Такмичење локалних самоуправа у прикупљању фискалних рачуна и слипова - Узми рачун и победи

Влада Републике Србије – Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са НАЛЕД-ом и овог пута организује такмичење локалних самоуправа у прикупљању фискалних рачуна и слипова у оквиру наградне игри Узми рачун и победи. 

 

 

Општине, градови и градске општине подељени су по броју становника у три такмичарске категорије - мале, средње и велике.
Ранг листе праве се на основу броја послатих рачуна и слипова по глави становника који је пондерисан куповном моћи за сваку локалну самоуправу.


Девет локалних самоуправа – по три првопласиране у свакој од категорија, биће награђене са по 20.000 евра за опремање и обнову школа, болница, вртића и других објеката и простора од јавног значаја по избору грађана. 

 


Према подацима Поште Србије од 18. новембра, прво место у категоријама малих, средњих и великих тренутно држе општина Блаце, градска општина Савски венац и град Врање. Ранг листу свих општина и табелу са последњим пресеком 9 првопласираних можете свакодневно пратити на страници Ранг листа општина.

 


У ранг листи такмичења општина и градова рачунају се коверте послате од 1. септембра. Коначна ранг листа девет победничких општина биће позната по завршетку другог круга наградне игре, крајем фебруара 2021, о чему ћемо Вас благовремено обавестити.

Све актуелне информације о наградној игри, можете пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5810/Baner_genericki_00.jpg