Преминуо Горан Старчевић, в.д. директора ЈКП “Пијаце и паркинзи” и председник ФС Зрењанин

Од последица коронавируса јутрос је, у Новом Саду, у 42. години преминуо Горан Старчевић, в.д. директора ЈКП “Пијаце и паркинзи” Зрењанин и истакнути спортски радник - председник Фудбалског савеза града Зрењанина и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине.
 
- Погодила нас је све тужна вест да је наш пријатељ и сарадник Горан Старчевић изгубио најважнију битку. Град је остао без узорног, вредног и агилног руководиоца који је имао визију. Зрењанински фудбалски клубови које је успешно водио памтиће га као пожртвованог председника савеза, који је радио за добробит свих. Почивај у миру, поштовани пријатељу. Нека ти је вечна слава – поручио је градоначелник Зрењанина Симо Салапура.
 
 
Горан Старчевић рођен је 1979. године у Зрењанину где је завршио основну и средњу школу. Након завршетка студија, као дипломирани инжењер за развој машинства, радио је у привреди и у приватном сектору. Био је на функцији шефа кабинета градоначелника, помоћник директора за техничке и опште послове у ЗЗ ”Братство и јединство” из Новог Итебеја и директор ЈП ”Радио Зрењанин”. 
 
Био је активан друштвено-спортски радник, председник Фудбалског савеза града Зрењанина од децембра 2013. године, потпредседник и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине, као и члан Стручне организације судија ФСГ. 
 
Комеморација поводом смрти Горана Старчевића биће одржана сутра, 24. марта, у 12 часова, у Великој сали Културног центра Зрењанина, а сахрана на Новом гробљу у Зрењанину у 14 часова.   

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5930/Goran_Starcevic_0.jpg