На две локације у Зрењанину ускоро почиње изградња још 142 стана - објављен изглед и садржај пројеката

Пројекат “Квартет” у Улици Тоше Јовановића и изградња два стамбена објекта на потезу између Улице Жарка Зрењанина и Централне пијаце, наставак су инвестиционих активности у Зрењанину у области станоградње које последњих година бележе велики замах. Два зрењанинска инвеститора најављују скори почетак градње укупно 142 стана - 55 у оквиру објеката “Квартет” и 87 у зградама код Централне пијаце, а отварање градилишта очекује се у најскоријем периоду. 
 
 
 
Инвеститор “БМТ Лукс”, који је недавно завршио градњу стамбено-пословног објекта на углу улица Гундулићеве и Рада Кончара, представио је пројекат који ће се изводити на атрактивној локацији код Централне пијаце, на адреси Жарка Зрењанина 14. Зграде ће се простирати на потезу од улице Жарка Зрењанина па све до “Макси” маркета код Централне пијаце, односно дуж леве стране садашње саобраћајнице којом до “Максија” пролазе искључиво возила јавног превоза. 
 
 
Предвиђена је градња у две фазе, где ће у првој згради бити изграђено 47 станова са 3 пословна простора спратности П+4+ПС (повучени спрат) и са тридесет једним паркинг местом. У другој фази биће изграђена зграда са 40 станова, спратности По+ВП+4+ПС и имаће 17 гаражних места у оквиру објекта и још толико у оквиру парцеле. Почетак градње новог комплекса планиран је за јун ове године, а очекивани завршетак радова за објекат у првој фази је август месец наредне године.
 
 
 
Инвеститор “VRK IMMO” најављује почетак градње четири мање стамбене зграде на парцели у Улици Тоше Јовановића 19, са укупно 55 стамбених јединица и три локала. Јединствену целину чине четири резиденције у низу, a сваки објекат се састоји од 4 етаже – сутерена, високог приземља, првог спрата и повучене етаже. Ламела “А”, која ће се прва и градити, имаће 9 станова и 3 пословна простора, ламела “Б” имаће 9 станова и 6 гаражних места, у ламели “Ц” предвиђена је градња 15 станова и 10 гаража и у највећој, ламели “Д”, 22 стана. План је да се градња првог објекта заврши у року од годину дана. 
 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6048/projekat_centralna_pijaca_0.jpg