Поводом десетогодишњице рада градоначелник и заменик градоначелника посетили компанију “Петкус инжењеринг”

Поводом десетогодишњице рада, градоначелник Зрењанина Симо Салапура и заменик Саша Сантовац посетили су данас компанију “Петкус инжењеринг” у Индустријској зони “Багљаш”, а свечаности су присуствовале бројне званице.

 

 

- Посебно је задовољство када у граду имамо овакве породичне фирме, са оваквим изузетним технологијама и које своје услуге и произвоиде могу да пласирају и на инострано тржиште, што јесте важно и што је случај у “Петкус инжењерингу”, честитам јубилеј, посебно власницима који су препознали Зрењанин као добро место за свој бизнис и наравно, да ангажују људе који из Београда и Новог Сада долазе и раде у Зрењанину. Са новим инвестицијама и даљим економским развојем као што је фабрика гума “Линглонг”, као што је ауто- пут, верујем да ће овакве фирме још успешније пословати - рекао је градоначелник Симо Салапура.    

 

 

„Петкус инжењеринг“, „УМ-ИНГ” и „Петкус процес контрол“ послују у склопу компаније „Умићевић инжењеринг“, на чијем је челу Борислав Умићевић власник и директор.

 

 

Марко Умићевић који води фирму “Петкус инжењеринг” рекао је да се од првог дана када су почели доста тога се променило - од приступа, тржишта, услова рада, начина пословања, посебно у последњој години која је била пуна изазаова.
- Научили смо се стрпљењу, реорганизацији. Највише смо се променили ми, на боље – рекао је он.  

фото: Јован Његовић

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6123/petkus_00.JPG