Ускоро Јавни позив за привредне субјекте за учешће у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији града Зрењанина

Обавештавамо привредне субјекте да ће од 9. јула 2021. године, на сајту Града Зрењанина, бити објављен јавни позив за подношење пријаве са пратећом документацијом за учешће у Јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији Града Зрењанина, према Правилнику о суфинансирању мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Града Зрењанина.
 
Град Зрењанин закључио је са Министарством рударства и енергетике Споразум о суфинансирању мера енергетске ефикасности које се односе на замену столарије и у граду Зрењанину на замену котлова.
 
Јавни позив за привредне субјекте биће објављен 9. јула са пратећом неопходном документацијом, пријавним обрасцем и критеријумима.
 
Након завршеног јавног позива за привредне субјекте и објављивања ранг листе привредних субјеката који су адекватно одговорили на јавни позив, биће објављен и позив за грађане. Такође, радиће се и најава тог позива са јасно дефинисаним датумима, а у самом јавном позиву и критеријумима за одабир крајњих корисника мера.
 
Укупан износ средстава који је на располагању за те мере од стране Града Зрењанина и Министарства рударства и енергетике износи 17,4 милиона динара, од којих је 10 милиона издвојио Град Зрењанин, а 7,4 милиона Министарство.

Грађани ће моћи да остваре подршку максимално до 50 одсто вредности радова, односно, сама вредност биће дефинисана у јавном позиву, а већ је дефинисана и у правилнику који је јавно доступан.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6115/grb_za_sajt.jpg