Почиње градња стамбено-пословног објекта на углу улица Петефијеве и Иве Лоле Рибара: објављен изглед зграде са 68 станова

Постављањем инфо-табле на градилишту и рендера будућег изгледа данас је озваничен почетак изградње новог стамбено-пословног објекта у Зрењанину, на углу улица Петефијеве и Иве Лоле Рибара. Инвеститор “Турбо гас” доо Кикинда, који је и извођач радова, најављује изградњу објекта спратности По+П+3+Пс, са једним локалом у приземљу и 68 станова на три етаже и повученом спрату. Бруто површина објекта је нешто већа од 7.000 квадратних метара, а као рок завршетка градње наведен је фебруар 2023. године. 
 
 
 
Подсећамо, ново градилиште у Зрењанину отвара се на месту управне зграде и магацинског простора некадашњег трговинског предузећа “Центродуван”. Након гашења тог предузећа, објекат је био у власништву предузећа “ОКРИМ” Мирка Вучуревића. Руинирани магацин, док се градска пијаца налазила на старој локацији, служио је једно време власницима тезги, за смештај робе и мобилијара. Укупна површина парцеле на којој су се налазили зграда и магацин износи нешто више од 1.700 квадратних метара. 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6220/Izgled_zgrade_render_0.jpg