Захваљујући кампањи РОСА воде „Беба бира где“, у Градској башти постављене су две клупе за дојење

Две клупе за дојење постављене су данас у Градској башти у склопу кампање Роса воде „Беба бира где“ којом се шири свест о значају дојења.  
Захваљујући подршци читаве заједнице кроз куповину Роса воде и издвајању 1 динара од сваке продате боце од 1.5л, прикупљена су значајна средства која су омогућила поставку 21 Роса клупе за маме и бебе у градовима широм Србије, током 2020. године. 
РОСА вода и ове године наставила је традицију подршке мамама да своју бебу доје у јавности кад и где год беба жели и поставља нове функционалне клупе за дојење у градовима широм Србије.

 


Ослушкујући потребе мама, РОСА вода је увидела да је мамама, док бораве на отвореном, потребан кутак где ће моћи да доје своју бебу, пресвуку је или да једноставно уживају у лепом времену. 
- У име РОСА воде и своје лично име, захваљујем се градоначелнику града Зрењанин и свима који су препознали значај подршке мамама и бебама. Драго ми је што заједно настављамо да ширимо свест о значају дојења и што донирањем специјално дизајниране Роса клупе за маме и бебе овом прелепом граду, који са правом носи епитет ’Град мостова’, додатно оснажујемо маме да своје бебе доје у јавности. РОСА вода већ трећу годину заредом, у оквиру иницијативе „Беба бира где“ подржава маме у најнежнијим тренуцима и захваљујући великој подршци заједнице кроз куповину Роса воде и ове године настављамо нашу мисију, јер дојење је оно што је заиста важно, а беба бира где - рекла је Агнес Ивковић, бренд менаџер РОСА воде.

 

 

Градоначелник Симо Салапура је, захваливши на донацији, изразио задовољство што је РОСА одабрала наш град и на тај начин пружила подршку зрењанинским мајкама.
- Град Зрењанин спроводи мере популационе политике, а овакав гест друштвено одговорне компаније доприноси нашим активностима - рекао је градоначелник Салапура.  
Дојење у јавности у Србији је, нажалост, и даље табу тема, иако се зна које добробити мајчино млеко доноси беби и да маме треба несметано да доје кад год и где год то беба жели. У окружењу где већина људи сматра да је чин дојења интиман и да маме треба искључиво да доје бебу код куће, уређивањем РОСА кутака за дојење, РОСА вода наставља да пружа подршку мамама да се осећају добро док доје бебу у јавности.

 


“РОСА вода вас позива да будите део наставка иницијативе „Беба бира где“ и пружите подршку мамама у најнежнијим и најлепшим тренуцима. Заједно ћемо створити боље услове живота за маме и бебе, пружити им сву неопходну подршку, удобност и место где ће са својом бебом моћи да уживају у лепом времену, јер Беба бира где” поручили су из Роса воде.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6213/klupe_za_dojenje_00.jpg