Квалификације за Европско првенство у рукомету за жене: Србија - Турска, у Зрењанину, у среду, 6. октобра, од 18 часова

Прву утакмицу новог циклуса квалификација за Европско првенство 2022. године, женска рукометна репрезентација Србије одиграће у Зрењанину, против селекције Турске. Меч се игра у среду, 6. октобра, у Кристалној дворани, с почетком у 18 часова. Улазнице ће се продавати пред утакмицу на билетарници Кристалне дворане по симболичној цени од 100 динара, а сав приход биће усмерен у хуманитарну акцију “Спортом за боље сутра”, за децу спортисте слабијег социјалног стања. 
 
 
Европски град спорта 2021. године домаћин је још једне званичне утакмице државне репрезентације, у оквиру сарадње Града Зрењанина с националним спортским савезима. Организатори утакмице, Рукометни савез Србије, Спортски савез града Зрењанина, Јавна установа “Спортски објекти” и Град Зрењанин позивају суграђане да поздраве нашу екипу и гошће из Турске, и бодре репрезентативке Србије на старту новог такмичарског циклуса. Због епидемиолошких мера, капацитет гледалишта биће ограничен на 1.000 места.   
 
После Зрењанина, рукометашице Србије путују на Исланд, где ће 10. октобра, у Хафнарфјордуру, одиграти наредни меч квалификација. 
 
 

Рукометни савез Србије објавио је позив за акредитовање медија за утакмицу, који преносимо у целини:
 
Позив за акредитовање медија за утакмицу 
 
Рукометни савез Србије обавештава заинтересоване представнике медија за праћење утакмице репрезентација Србије и Турске у оквиру квалификација за ЕХФ ЕУРО 2022 (среда, 06. октобар 2021 у 18:00 часова, Кристална дворана, Зрењанин) да захтеве за акредитовање могу поднети закључно са 05. октобром 2021. године, у 12 часова.
 
Потребно је послати име и презиме, назив редакције, број личне карте и новинарске легитимације на press@rss.org.rs.
 
Напомињемо да ће због неповољне епидемиолошке ситуације број новинара и фоторепортера бити ограничен, као и да ће сви стриктно морати да се придржавају правила по доласку у дворану.
 
Фоторепортерима ће бити дозвољен приступ терену само уз потврду о вакцинацији, ПЦР тесту или брзом антигенском тесту, у противном фотографисање ће моћи да се обави само са трибина Кристалне дворане. Рукометни савез Србије ће обезбедити фотографије са утакмице које можете слободно користити уз потпис РСС.
 
Такође, услед неповољне епидемиолошке ситуације, акредитованим новинарима неће бити могућ приступ микс зони, ни конференцији за медије. Видео материјал са конференције за медије такође обезбеђује Рукометни савез Србије и медијима ће бити прослеђен у најкраћем могућем року по завршетку конференције.
 
 
Фотографије: Рукометни савез Србије
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6230/Poster_A4-01_0.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6230/seniorke_kval_za_ep_2022_0.jpg