Међународни спортски ММА спектакл у суботу у Зрењанину: осам борби у оквиру “SBC 36 Revenge”, борци из Русије, Бразила, Анголе и Србије

Борилачки ММА спектакл, 36. по реду “SBC (Serbian Battle Campionship) Revenge”, одржаће се у Кристалној дворани у Зрењанину, у суботу, 16. октобра, с почетком у 20 часова, а сав приход од улазница биће усмерен у хуманитарне сврхе, саопштено је данас на конференцији за новинаре. 
 
Улазнице, по симболичној цени од 100 динара, биће у продаји на благајни Кристалне дворане на дан меча од 14 часова, а хала се за гледаоце отвара у 19 часова. Организатори су подржали акцију Града Зрењанина и Спортског савеза града “Спортом за боље сутра”, у оквиру које се приходи од улазница на спортске догађаје издвајају за децу спортисте слабијег материјалног стања. 
 
 
 
 
Овај спортски догађај најавили су генерална секретарка Спортског савеза града Зрењанина Вукосава Ђапић Атанацковић, представник организатора Никола Рупић и борци који ће наступити у суботу Томислав Милић, Адриан Радовановић и Немања Уверић. Вукосава Ђапић Атанацковић поздравила је присутне у име Града Зрењанина, Спортског савеза града и у своје лично име, и рекла да је и овај спортски догађај једна од манифестација којима Зрењанин обележава титулу “Европског града спорта 2021. године”. 
 
Планирано је одржавање 8 борби, а у мечу вечери наступиће Томислав Милић из Житишта и Адриан Радовановић из Суботице, који су позвали публику да у што већем броју испуни “Кристалну дворану” и ужива у спектаклу. Радовановић је оценио меч као као “сукоб генерација” и борбу између искуства и младости, с обзиром на знатну разлику у годинама између њих двојице, али истиче да је спреман за наступ и да ће подједнако тешко бити и Милићу, пред својом публиком и њему, против кога ће бити публика у дворани. Као највећу мотивацију за наступе истакао је своја два сина, који су такође врхунски спортисти и такмичари у свом узрасту.  
 
 
 
 
Томислав Милић такође очекује добру борбу, спортски спектакл и пуне трибине и нада се великој подршци својих навијача. 
 
У преосталим борбама наступиће борци из Русије, Бразила, Анголе и Србије, а представник организатора Рупић посебно најављује учешће једног од најбољих бораца у региону Немање Уверића из Суботице, бразилског борца Фалкаа, борбу за појас шампиона у перо категорији између Руса Алијева и Бразилца Ананијаса, као и меч најинтересантнији за домаћу публику, између Милића и Радовановића.  
- Задовољство нам је што смо поново у Зрењанину, правом спортском граду, и верујем да смо за све љубитеље спорта у граду припремили прави спектакл. Иза себе имамо већ 35 организованих турнира и можемо да се похвалимо да смо постали најбржи пут за доказане борце, да дођу до најјачих светских организација, а такође смо постали и најбоља позорница за младе борце, да се представе у професионалном ММА спорту - истакао је Никола Рупић.
 
 
 
За крај конференције за новинаре уприличено је и “face-off” фотографисање, којим су Милић и Радовановић најавили међусобни дуел, у духу фер-плеја и праве спортске борбе.  
 
Serbian Battle Championship профилисао се као лидер ММА спорта у нашој земљи и региону и организацију ММА приредби подиже на још виши ниво, тако да не треба сумњати да публику која дође у суботу у зрењанинску Кристалну дворану очекује и спортски, али и визуелно атрактиван спектакл. 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6245/kzn_mma0.jpg