Ново градилиште у Зрењанину - уместо рупе на Булевару Милутина Миланковића бензинска станица НИС са пратећим садржајима

Још једно градилиште отворено је у близини центра Зрењанина, на Булевару Милутина Миланковића, где су у току земљани радови на изградњи станице за снабдевање горивом компаније НИС, са пратећим садржајима “Зрењанин центар”. Реч је о неизграђеном простору поред стамбеног објекта, а преко пута Завода за јавно здравље и угоститељског објекта “Specchio”, односно затрпаном рукавцу некадашњег “турског” Бегеја. Локација је приближне површине 3.500 квадратних метара.
 
 
 
 
Како је наведено на инфо-табли градилишта, извођач радова је конзорцијум “Бокирус Москва инжењеринг д.о.о. - Јединство а.д.” Београд, а рок за завршетак радова је крај децембра ове године. На градилишту истичу да ће проблем денивелације терена од близу четири метра бити решен насипањем, што значи да ће будући објекат бити у равни с магистралом, односно Булеваром Милутина Миланковића. 
 
Компанија НИС имала је у плану градњу објекта уз трасу обилазнице око града, у зони комплекса “Линглонг”, где је раније купила парцелу, али је изашла у сусрет инвеститорима и Граду Зрењанину, па је ту локацију уступила за ову, на којој су пре неколико дана почели радови.  
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6240/pumpa_magistrala0.jpg