Градоначелник Симо Салапура уручио новогодишње пакетиће ученицима Основне и средње школе “9. мај”


Поводом предстојећих празника градоначелник Зрењанина Симо Салапура посетио је данас Основну и средњу школу “9. мај” и том приликом уручио новогодишње пакетиће ученицима нижих разреда те школе.
 
 
 
Пожелевши им лепшу и срећнију Нову годину, градоначелник је рекао да Град Зрењанин већ традиционално, сваке године, обезбеђује пакетиће за малишане у нашем граду.
- Кренули смо доделом пакетића за децу у Основној и средњој школи “9.мај”, наставићемо у Центру за пружање услуга социјалне заштите Града Зрењанина - “Мост”, Дневном центру за децу и младе са инвалидитетом "Алтернатива", Дневном центру “Нашој прича” и деци корисницима Народне кухиње. Овим малим знаком пажње желимо да обрадујемо наше најмлађе, да им пожелимо срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике и укажемо да Град Зрењанин и сви ми мислимо на њих - поручио је градоначелник Салапура.  
 
 

Директорка школе Снежана Вукић је, захваливши се Граду и градоначелнику, казала да се ученици неизмерно радују поклонима, а као и сваки пут, радују се и посети градоначелника.
 
 
Иначе, пакетиће у тој школи добиће 150 ученика, а Град је припремио око хиљаду новогодишњих пакетића за најмлађе суграђане. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6345/Paketici_OSS_9_maj_22-12-2021.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6345/paketici_9_maj_00.jpg