Зрењанин предстојећег викенда домаћин другог турнира А1 Регионалне ватерполо лиге - учествује шест екипа из Словеније, Хрватске и Србије

Ватерполо клуб “Пролетер” биће предстојећег викенда, од 14. до 16. јануара, домаћин другог турнира А1 Регионалне ватерполо лиге. На турниру још учествују и загребачки Медвешчак, КПК Корчула, Триглав из Крања, Војводина из Новог Сада и Наис из Ниша. Биће одиграна три кола, са укупно 9 утакмица. 
 
Утакмице се на Градском базену играју у присуству публике, уз придржавање свих епидемиолошких мера. У петак и суботу мечеви се играју од 17 часова, док је за недељу предвиђен “матине” програм, с почетком у 10 часова. 
 
 
У Ватерполо клубу “Пролетер” очекују квалитетне и неизвесне уткамице, а град Зрењанин спреман је да угости око 120 гостију из региона. У локалној самоуправи и у редовима домаћина изразили су задовољство због тога, свима упућују добродошлицу и изражавају очекивања да ће се сви пријатно осећати у нашем граду.  
  
Након четири одиграна меча на првом турниру у Новом Саду, ВК “Пролетер” заузима 5. место на табели са освојених 7 бодова, уз 2 победе и по један нерешен и изгубљен меч. Турнир у Зрењанину добра је прилика да се, на домаћем терену, побољша бодовни салдо, али и да се угосте познати ватерполо клубови са простора некадашње Југославије.  
 

РАСПОРЕД УТАКМИЦА
 
1. КОЛО – петак, 14. јануар
 
17.00     ВК Војводина – КПК
18.50     ВК Пролетер – ВК Медвешчак
20:45     АВК Триглав – ВК Наис
 
2. КОЛО – субота, 15. јануар
 
17.00    ВК Медвешчак – АВК Триглав
18.50     ВК Пролетер – КПК
20.45     ВК Војводина – ВК Наис

3. КОЛО – недеља, 16. јануар
 
10.00     АВК Триглав – КПК
11.50     ВК Медвешчак – ВК Војводина
13.40     ВК Наис – ВК Пролетер

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6375/vaterpolo0.jpg