Донација за Удружење “Будимо људи” и Предшколску установу - “Синекс Медикал” обезбеђује дезинфекционо средство за полугодишње потребе вртића

У Градској кући у Зрењанину данас је представљена донација компаније “Синекс Медикал” из Београда, које је Удружењу грађана “Будимо људи” у нашем граду уручило дезинфекционо средство “Треокс” у количини од 1260 литара, од чега ће то удружење 700 литара донирати Предшколској установи Зрењанин. Та количина довољна је да подмири потребе свих вртића у граду Зрењанину за период од пола године.
 
Конференцији су присуствовали помоћница градоначелника Снежана Вучуревић, Маријана Мандић, испред компаније “Синекс Медикал”, Марко Зарубица, председник Удружења грађана “Будимо људи” и Владимир Петровић, директор Предшколске установе Зрењанин. Претходно их је у свом кабинету примио и градоначелник Зрењанина, Симо Салапура, а пријему је присуствовала и начелница Одељења друштвених делатности Градске управе Јелена Драгић
 
 
 
 
Снежана Вучуревић, помоћница градоначелника, на самом почетку се захвалила представницима компаније на донацији, као и Удружењу “Будимо људи” на овом лепом гесту, с обзиром на епидемиолошку ситуацију у којој се налазимо скоро две године.
- Своју друштвену одговорност показујете тиме што сте донирали дезинфекциона средства удружењу, а већи део удружење је донирало Предшколској установи. Знамо колико је важна хигијена простора у којој бораве наша деца, још једном - велико вам хвала, рекла је помоћница градоначелника Зрењанина Снежана Вучуревић.
 
Испред компаније “Синекс Медикал” обратила се Маријана Мандић, која је овом приликом истакла значај ових дезинфекционих средстaва.
- Задовољство нам је што имамо прилику да донирамо потребне количине дезинфекционог средства, као и да подигнемо квалитет дезинфекције на један виши ниво, посебно што су у питању објекти предшколске установе. Сви смо свесни да се у претходне две године налазимо у зачараном кругу, када је коронавирус у питању, и управо то је разлог зашто се трудимо да обезбедимо најбољу дезинфекцију - рекла је Маријана Мандић.
 
Treox дезинфекционо средство је потпуно еколошки безбеднo и дерматолошки тестиранo, посебно је погоднo за најмлађе, па је тако Удружење “Будимо људи“ учинило леп гест и део пресусмерило на Предшколску установу. 
 
 
 
 
Марко Зарубица, председник Удружења грађана “Будимо људи“, захвалио се компанији “Синекс Медикал“ што је у њима препознала партнера, уз наду да се та сарадња настави и у предстојећем периоду.
- Корона је оставила и још увек оставља последице, како у здравственом и финансијском смислу, тако и у нашим вртићима и школама, али нас је и научила да стојимо један уз другог. Добро је да имамо људе који хоће да помогну и који су ту за нас када је то неопходно, а у овом случају то је учинила компанија “Синекс Медикал“, закључио је Зарубица.
 
Заступање и дистрибуција најквалитетније медицинске опреме и медицинских средстава из различитих области медицине, главна је делатност предузећа “Синекс Медикал ДОО” из Београда и то још од свог оснивања 2011. године.
 
Током деценије присуства на домаћем тржишту, а у складу са унапред дефинисаном пословном политиком, корисницима из медицинске струке увек су нудили само најбоље, водећи при томе рачуна да задовоље потребе њихових пацијената. То је оно што их чини другачијим.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6398/donacija_budimo_ljudi_0.jpg