Зрењанин био домаћин прве Олимпијаде спорта пензионера Војводине - учествовале 22 екипе из удружења пензионера из војвођанских градова и општина

Градско удружење пензионера "Зрењанин" било је домаћин прве Олимпијаде спорта пензионера Војводине која је одржана у спортској хали „Медисон“, а на том такмичењу учествовале 22 екипе из удружења пензионера из војвођанских градова и општина. 

 

 

Организаторе и госте поздравио је и пожелео им добродошлицу и лепо дружење градоначелник Зрењанина Симо Салапура, у Хотелу “Војводина” где је организована подела спортских награда, изложба слика са ликовне колоније и читање награђених књижевних награда и кратак културн - уметнички програм.

 

 

Председник Градског удружења пензионера Зрењанин Славко Шућуревић захвалио је Граду и градоначелнику на подршци. Истакао је да је његова жеља била да се после мањих општинских, окружних и такмичења на нивоу Баната организује и олимпијада Војводине у нашем граду.

 


- Та жеља проистекла је из неколико разлога, а најпре што је бављење спортом од великог значаја за нас који живимо треће доба, али и због тога што долазе до изражаја и остале способности пензионера - рекао је Шућуревић.

 

 

Како је навео, у овом такмичењу учествовале су екипе из неколико градова и општина из Војводине и да је поред спортског организован и забавни део дружења што је својеврсни облик испуњавања жеља пензионера.
- После спортских такмичења имаћемо и мало дружење уз музику, а биће наравно и разговора, размене искустава о томе шта и како одбори раде будући да сваки од њих има своје специфичности - рекао је Шућуревић.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6685/OLIMPIJADA_PENZIONERA_00.jpg