Посета државног секретара Ђорђа Дабића и донација Граду Зрењанину у виду 20 лаптоп рачунара

Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Ђорђе Дабић посетио је јуче Општину Ковин и Град Зрењанин, где је представницима локалне администрације уручио донацију Министарства у виду 20 лаптоп рачунара, а у циљу олакшања рада општинске, односно градске управе.
 
Током посете Граду Зрењанину, државни секретар Дабић разговарао је с замеником градоначелника Сашом Сантовцем, начелником Градске управе Ненадом Домјесковим и помоћником градоначелника Рајком Капеланом. Према његовим речима, овом симболичном донацијом Министарство настоји да унапреди рад локалних органа и покаже да је ту за помоћ и подршку свим градовима и општинама у Србији.
 
 
 
 
Дабић је додао да је велики напредак остварен откако је Министарство државне управе и локалне самоуправе започело процес свеукупне дигитализације јавне управе, са јединственим циљем поједностављења административних процедура, како би се грађанима омогућило да на брз и ефикасан начин остваре сва своја права која имају пред органима управе.
 
Захваљујући се на донацији и истичући добру сарадњу Града Зрењанина и Градске управе са надлежним министарством, заменик Сантовац рекао је да је свака донација добродошла, посебно када је у питању опрема која ће допринети ефикаснијем раду Градске управе.
"Учествујемо у пројектима, пратимо све конкурсе и јавне позиве Министарства и њихове тенденције да се што више изађе у сусрет грађанима и њиховим потребама, да у Градској управи што брже и лакше обаве неопходне послове и прибаве документацију која им је потребна. Ефикаснија локална администрација нам је заједнички циљ", поручио је овом приликом Сантовац.
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7281/LAPTOPOVI_MDULS_0.jpg