''Igrajmo za 16'' u utorak u Zrenjaninu

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu, "Igrajmo za 16", koji organizuje Radio televizija Srbije, a čiji je jedan od domaćina i Zrenjanin, nastupiće četiri ekipe. Takmičarske parove je izvukla Zlatana Ankić, gradska većnica zadužena za sport i omladinu, pa će u utorak, 11. marta, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu odmeriti snage ekipa Gradske uprave protiv Policijske uprave i JKP "Čistoća i zelenilo" protiv ekipe "Medison RTS".
 
Pokrovitelj turnira je Skupština grada Zrenjanina, a turnir je podržala i Javna ustanova "Sportski objekti".
- Učinićemo sve, kao mnogo puta do sada, da takmičenje protekne u najboljem mogućem redu. Skupštini grada je velika čast što učestvuje u organizaciji jednog ovakvog događaja - rekao je Radovan Bulajić, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.
 
 
Promoter turnira u Zrenjaninu je Momir Rnić, proslavljeni rukometaš, koji će za ovu priliku biti i igrač ekipe "Medison RTS".
- Slike koje su obišle svet pre 15 godina su bile potresne i mi imamo obavezu da evociramo uspomenu na te ljude i taj događaj, istakao je Rnić.
 
Koordinator turnira u Zrenjaninu je novinar i doskorašnji šef Dopisništva RTS u Zrenjaninu, Nikola Božović, koji je ovom prilikom najavio da će u Zrenjaninu, kao gosti, boraviti predstavnici Organizacionog odbora turnira. Zrenjanin je drugi put domaćin kvalifikacionog turnira sa kojeg će najbolji nastaviti takmičenje u Beogradu.