Otvaranje školske sportske sale u Mihajlovu na Praznik grada

Još jedan sportski objekat na teritoriji Grada Zrenjanina, treći u roku od godinu dana, biće otvoren u Mihajlovu, u četvrtak, 17. novembra u 14 časova, a svečanost otvaranja biće deo programa kojim se toga dana obeležava Praznik grada Zrenjanina.
 
 
Nakon završetka školskih i sportskih sala u Aradcu i Botošu, na red je došlo i Mihajlovo. Blizu stotinu đaka Osnovne škole “Sonja Marinković” i predškolskog uzrasta u zabavištu nastavu fizičkog vaspitanja od četvrtka će obavljati u najsavremenijim uslovima, a objekat će biti na raspolaganju i sportistima i rekreativcima tog sela i susednog Jankovog mosta, kao i za organizovanje različitih vannastavnih aktivnosti i programa.
 
 
Gradnja sale počela je januara 2012. godine, a zbog problema u poslovanju izvođača radova, preduzeća “Ratko Mitrović Dedinje” prekinuta je i ponovo intenzivirana prošle godine. Zahvaljujući angažovanju i naporima Grada Zrenjanina, gradonačelnika i njegovih saradnika, investicija je uspešno privedena kraju, a sportska i školska infrastruktura grada i okoline postala je bogatija za još jedan moderan objekat.
 
Ukupna vrednost investicije je 38 miliona dinara i u potpunosti je realizovana budžetskim sredstvima Grada Zrenjanina.