Razvojni fond Vojvodine predstavio konkurse za poljoprivrednike

Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine predstavio je u Gradskoj kući u Zrenjaninu ponudu konkursa za finansiranje pravnih lica i individualnih poljoprivrednih proizvođača. Razvoj poljoprivrede na teritoriji APV jedan je od osnovnih ciljeva Fonda, te je od njegovih aktuelnih jedanaest konkursa pet usmereno upravo ka oblasti poljoprivrede. Preostali konkursi namenjeni su privrednicima (takođe pet), a jedan lokalnim samoupravama.
 
 
Ponudu kreditnih linija Razvojnog fonda prezentovali su tom prilikom Radenko Lečić i mr Jelena Trenkić, a skupu je prisustvovalo oko pedeset poljoprivrednih proizvođača. Grad Zrenjanin prihvatio je ulogu domaćina ove prezentacije, a u ime grada prisustvovala je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Željka Milošević. U ime Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin prisustvovala je direktorka Kristina Salapura.
 
 
Zrenjanin je jedan u nizu gradova i opština Vojvodine u kojima predstavnici Razvojnog fonda prezentuju svoju ponudu. Konkursi Razvojnog fonda AP Vojvodine nisu vremenski limitirani, što znači da su zainteresovanima dostupni sve dok se ne potroše predviđena sredstva. Više informacija o konkursima, kao i sva neophodna dokumentacija, mogu se dobiti na sajtu Fonda www.rfapv.rs